CBA Prima 5


 

2010. szeptember 23-án tettük le a  CBA Príma Áruházunk alapkövét a Szegedi Ipari Logisztikai Központban.

Nyolc hónap alatt az ország egyik legnagyobb CBA Príma Áruházát építettük fel, így több mint száz új munkahellyel bővítettük Szeged városának foglalkoztatottságát.

A Szegedről kivezető 5-ös főút mentén épült áruház eladótere 4000 négyzetméteres, a gépjárművel érkező vásárlóink kényelmes vásárlásához 176 parkolóhelyet alakítottunk ki, az áruház környezetét parkosítással tettük még vásárlóbarátabbá .

A gépjárművel nem rendelkező vásárlóink a Mars térről induló 79 jelzésű autóbusszal közelíthetik meg áruházunkat. Az áruház előtt kialakított, a mai kor igényeinek megfelelő buszmegállóban a várakozás pillanatai is gyorsan elillannak.

Vásárlóink közel 15.000 fajta termékből vásárolhatnak, melyek elsősorban magyar beszállítók magyar termékei, ilyenek például, a friss hazai tőkehúsok, melyeket szakembereink bontanak, szeletelnek, védőgázzal csomagolnak, fűszereznek, de kiemelt helyen kezeljük a reform és diabetikus élelmiszereket valamint láncunk  „Mert Magyar termék” kínálatát.

Óriási friss zöldség- és gyümölcskínálatunk egyedülálló, mely választékát igyekszünk frissíteni, a vevői igényekhez alakítani.

A pékségünkben is elsősorban a vásárlók kéréseit, igényeit tartjuk szem előtt, választékunkat rendszeresen bővítjük. Kiemeljük 20 féle házi jellegű kenyerünket választékunkból , Kárpát, Nemzetünk kenyerét , kovászos és teljes kiőrlésű lisztből sütött péksüteményeinket.

Az áruház étterme a legkorszerűbb konyhai technológiával rendelkezik, így vendégeinket gyorsan, friss készétellel tudjuk kiszolgálni, kínálatában frissen sültek ,  friss saláták, valamint tea és kávé különlegességeinket is helyet kaptak.

A maga nemében egyedülálló az áruházunk abban is, hogy a vásárlók ötcsillagos kiszolgálásán túl működési engedéllyel rendelkező viszonteladóknak Cash&Carry áruházként állunk rendelkezésére külön pénztárakkal.

Áruházunkban igyekszünk minden lehetséges fizetőeszköz elfogadását biztosítani, így az euróval történő fizetés is megoldott, az árfolyamot minden nap frissítjük. Vásárlási utalvánnyal is fizethetnek vásárlóink, valamint elektronikus kártya elfogadóhelyként is bővítettük szolgáltatásaink körét.

Hírek

Prev Next
"I ❤ Príma" nyereményjáték - Citroën C3

"I ❤ Príma" nyereményjáték - C…

 

Véget ért legújabb I ❤ Príma nyereményjátékunk.

Bővebben

Kisorsoltuk az "I ❤ Príma Fiat 500" nyertesét

Kisorsoltuk az "I ❤ Príma Fiat 500…

 

Kisorsoltuk  az I ❤ Príma Nyereményjáték nyertesét,
a Fiat 500 új tulajdonosát.

Bővebben

Megközelíthetőség

>

Aktuális kiadványok


   

Oldalainkon HTTP-sütiket (cookie-kat) használunk a jobb működés érdekében. További információkért kattintson ide!