Akció részletei:

Csak a szegedi Nova és Príma 5 áruházak vesznek részt az akcióban!

  • Vásároljon a szegedi Nova és Príma 5 áruházakban 10.000 Ft felett, és garantáltan ajándékba egy Bagjump Ugrójegyet adunk az áruházak vevőszolgálatánál a vásárlási blokk felmutatását követően, ami a II. Szegedi Repülőnapok és Légiparádé rendezvényen használható fel egyszeri díjmentes ugrásra 2017.09.16. vagy 2017.09.17-én.
  • Vásároljon a a szegedi Nova és Príma 5 áruházakban 20.000 Ft felett, és garantáltan ajándékba a II. Szegedi Repülőnapok és Légiparádé rendezvényre egy fő részére szóló bérletet adunk az áruházak vevőszolgálatánál a vásárlási blokk felmutatását követően.

Időtartam:

  • 09.05. – 09.15.

Résztvevő Príma és Nova üzletek:

  • 6728 Szeged, Beck Bernát u. 7.
  • 6726 Szeged, Szőregi út 80.

A Bagjump Ugrójegy átvehető az áruházak vevőszolgálatánál a vásárlási blokk felmutatását és a regisztrációs lap kitöltését követően.

A II. Szegedi Repülőnapok és Légiparádé rendezvényre szóló bérletigazolás átvehető az áruházak vevőszolgálatánál a vásárlási blokk felmutatását és a regisztrációs lap kitöltését követően. A regisztrációs lapon megadott emailcímre történik a bérlet beváltásához szükséges voucher kiküldése. A voucher beváltható a rendezvény ideje alatt, 2017.09.15-17. kijelölt VIP pénztárában.

 
Kérdés esetén írjon a Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. emailcímre.

Hírek

Prev Next

Megközelíthetőség

>

Aktuális kiadványok


   

Oldalainkon HTTP-sütiket (cookie-kat) használunk a jobb működés érdekében. További információkért kattintson ide!